jul og nytår

Reparationer

Vi klarer alle typer reparationer af pc’er på værkstedet, og vi sørger altid for at give en grundig vejledning. Skal din pc på værkstedet, så starter vi altid med at kigge på pc’en i fællesskab med dig. Her vurderer vi opgaven sammen med dig, og du får et estimat på, hvad prisen vil blive. Denne gennemgang er naturligvis gratis. I mange tilfælde viser det sig, at problemet er af mindre karakter, som vi kan løse sammen med dig indenfor 10-15 minutter, og så laver vi det naturligvis med det samme.

På værkstedet har vi indarbejdet en lang række procedurer og automatikker, som sikrer, at vi altid leverer en meget høj og ensartet kvalitet hver gang. Hele reparationen fra start til slut er styret af vores eget udviklet reparationssystem, der sikrer, at alle procedurer bliver overholdt, og at vi altid ved, hvor din pc er i processen. Alle oplysninger vedrørende opgaven bliver automatisk gemt, så vi har alle oplysninger tilgængelige, hvis du på et senere tidspunkt får problemer med pc’en igen.
Er der behov for at åbne dit produkt foregår dette altid i et ESD beskyttet miljø, det forhindre at dit udstyr ikke udsættes for statisk elektricitet der forkorter produktets levetid.

Hos os er fagligheden i top! Vi sætter en stor ære i at leverer et produkt, vi kan stå inde for og vi benytter eksempelvis ikke 3. parts oprydningssprogrammer som ofte gør mere skade end gavn. Ligeledes vil vi altid yde en god og ærlig rådgivning inden vi går i gang. Mener vi ikke en reparation kan betale sig, så siger vi det altid.

Call Now Button