jul og nytår

Om

Jeg startede Bogild IT i 2009, fordi jeg ønskede at tilbyde IT-udstyr og serviceydelser på en anderledes måde, end den, der i dag er blevet standard i branchen. Jeg ønsker at tilbyde en højere kvalitet hele vejen rundt om kunden i form af bedre rådgivning, samt bedre produkter og service.
Det kan nemt gå hen og blive til tomme ord, men her er et par eksempler på, hvordan vi er anderledes:

Bedre rådgivning
Jeg har arbejdet professionelt med IT i over 20 år, er uddannet datamatiker og certificeret af Microsoft.  I mange år har jeg været netværksadministrator på en af Skive’s største virksomheder. Min baggrund gør mig således i stand til at give den bedste rådgivning til både private og erhverv.

Alle pc’er leveres køreklar – helt gratis
Når jeg får en ny pc på lager, pakker jeg den ud og installerer Windows på den. Herefter fjerner jeg det antivirusprogram, der ligger på computeren, og som alligevel kun virker i nogle få dage, og så installerer jeg et gratis antivirusprodukt. Efterfølgende installerer jeg alle opdateringer, der er kommet til Windows, siden pc’en blev produceret. Denne proces tager adskillige timer og ender ud med, at du som kunde køber en pc, som er klar til brug med det samme, og er blevet startet rigtigt op.

Kun udvalgte produkter
Alle de produkter, Bogild IT sælger, er nøje udvalgte. Der er masser af produkter, som jeg slet ikke ønsker at have på hylderne, og de produkter, der finder vej til Bogild IT’s hylder er alle produkter af en vis kvalitet, og hvor pris og kvalitet hænger sammen. De produkter, Bogild IT sælger, skal ganske enkelt være produkter, som jeg selv ville købe og anvende.

Ærlighed
Hele forretningen er basseret på god jysk ærlighed: Bogild IT skal ikke sælge produkter, som kunden ikke har brug for, ej heller skal jeg lave dyre reparationer på gamle pc’er, der ikke kan betale sig for kunden, bare for profittens skyld. Hos Bogild IT får du ærlig rådgivning – det sætter jeg faktisk en ære i.
Størstedelen af de nye kunder, der kommer til Bogild IT, kommer, fordi de har fået os anbefalet af andre kunder, og det er jeg stolt af. At blive anbefalet er en kæmpe anderkendelse, men det forpligter også til at blive ved med at yde det bedste hver gang.

Med venlig hilsen

Allan Bøgild Pedersen
Indehaver

Call Now Button