jul og nytår

Service og support

Fjernsupport

fjernsupport-smallMed Fjernsupport kan vi hurtigt løse dine IT-problemer.. (mere…)


Reparationer

Vi klarer alle typer reparationer af pc’er på værkstedet, og vi sørger altid for at give en grundig vejledning. Skal din pc på værkstedet, så starter vi altid med at kigge på pc’en i fællesskab med dig. Her vurderer vi opgaven sammen med dig, og du får et estimat på, hvad prisen vil blive. Denne gennemgang er naturligvis gratis. I mange tilfælde viser det sig, at problemet er af mindre karakter, som vi kan løse sammen med dig indenfor 10-15 minutter, og så laver vi det naturligvis med det samme.

På værkstedet har vi indarbejdet en lang række procedurer og automatikker, som sikrer, at vi altid leverer en meget høj og ensartet kvalitet hver gang. Hele reparationen fra start til slut er styret af vores eget udviklet reparationssystem, der sikrer, at alle procedurer bliver overholdt, og at vi altid ved, hvor din pc er i processen. Alle oplysninger vedrørende opgaven bliver automatisk gemt, så vi har alle oplysninger tilgængelige, hvis du på et senere tidspunkt får problemer med pc’en igen.
Er der behov for at åbne dit produkt foregår dette altid i et ESD beskyttet miljø, det forhindre at dit udstyr ikke udsættes for statisk elektricitet der forkorter produktets levetid.

Hos os er fagligheden i top! Vi sætter en stor ære i at leverer et produkt, vi kan stå inde for og vi benytter eksempelvis ikke 3. parts oprydningssprogrammer som ofte gør mere skade end gavn. Ligeledes vil vi altid yde en god og ærlig rådgivning inden vi går i gang. Mener vi ikke en reparation kan betale sig, så siger vi det altid.


Levering af pc

Bogild IT bilen kommer i Skive, Salling og Mors

Vi tilbyder at levere din nye pc hjemme hos dig – opsat og installeret. Det sikrer, at du kommer godt i gang med dit nye køb og får mest mulig ud af det fra starten. Når vi leverer en ny pc, sørger vi for at alt det tekniske fungerer, så du kun skal koncentrere dig om at bruge den. Du får naturligvis også en lille gennemgang af din nye computer, så du kommer hurtigt og godt i gang.

En levering består af:

  • Vi udpakker og tilslutte pc’en til internettet.
  • Vi overføre billeder, dokumenter og andet data til den nye pc.
  • Vi opsætte din e-mail, samt overføre mail fra din gamle pc
  • Vi installerer printer og andet udstyr.
  • Vi gennemgår din nye pc og rådgiver dig i brugen.

Hvis din gamle pc ikke fungere længere skal vi først have den forbi værkstedet for at trække din billeder, dokumenter osv. ud af den.

Vi udføre leveringen til en fast lav pris for alle private og på timebasis for erhverv.

Det er vigtigt for os at levere en god kvalitet i vores service hver gang, derfor har vi udarbejdet en tjekliste der bliver brugt hver gang vi levere en pc så vi sikre at vi leverer den samme høje kvalitet hver gang.

Vi kører i hele Salling, skive området samt hele Mors

 

 


Support hos dig

Bil

Støder du på et problem med din IT-installation, så kan det ofte være den bedste løsning at gøre brug af vores kørende supportservice. Vi kommer ud til dig og løser dit problem samtidig med, at du får professionel og grundig vejledning ud fra hvilken pc og installation, du har.
Ved at besøge dig, kan vi ofte se og rette problemer, som vi ikke kan genskabe på værkstedet, fordi de hænger sammen med din internetforbindelse, trådløst netværk eller andet. Ved stationære computere er det også en stor fordel, at vi kommer ud til dig, så du ikke skal til at skille dit system ad og bringe det ind til os. I nogle situationer kan det være nødvendigt, at vi tager din pc med hjem på værkstedet for at løse dit problem. Det er ofte, hvis det er en tidskrævende opgave, som ikke kræver konstant overvågning.

 


Online backup

Tager du jævnligt backup af dine billeder, dokumenter og andre data?

Vi oplever ofte, at folk ikke får taget backup af deres data, simpelthen fordi det er besværligt og i en travl hverdag glemmer man det nemt. Derfor har vi skabt et produkt, der løser mange af problemerne ved backup og som nemt og simpelt at bruge.
Vi sælger online backup i 2 udgaver, en til private og enkeltstående pc’er i virksomheder, samt en til servere. Online backup inkluderer et program som installeres på pc’en og efter man fortalt programmet hvilke data, der skal tages backup af, vil den gøre det helt automatisk uden man skal tænke over det længere. Sikkerhedskopien kopieres til vores hostingcenter og opbeveres i en krypteret version som kun du har adgang til.

Online backup løser en del af de problemer man har ved traditionel backup.
• Programmet tager selv backup’en, så du glemmer det aldrig.
• Sikkerhedskopien ligger på en server på internettet, så ved indbrud og brand har du altid dine data
• Du løber aldrig tør for plads
• Ved kortslutning, lynnedslag osv. har du stadig din backup, fordi den ligger et andet sted fysisk.

Online backup PC
Løsningen til private og mindre erhvervsdrivende uden en server.

Online Backup Server
Løsningen til erhvervsdrivende med egen server, programmet kan tage backup af åbne filer og Microsoft exchange-server, SQL-server og Oracle-databaser. Der er understøttelse af Windows system state, ligesom det også er muligt at lave en lokal backup.
Kontakt os for at høre nærmere om online backup.

Call Now Button